Magento

Op zoek naar een zeer ervaren en betaalbare magento developer die jouw klanten kan helpen, bij het opzetten of onderhouden van hun webshop?
DevXTeam heeft Magento developers, die inzetbaar zijn voor jouw specifieke nationale of internationale e-commerce projecten. De developers van DevXTeam fungeren als een verlengstuk van je organisatie en kunnen direct van start om jou en je klant te helpen. Kom in contact met ons en laat je inspireren.

Magento is een Open Source software, welke specifiek bedoeld is voor grote maatwerk webshops. Kenmerkend voor Magento zijn de conversie technieken, de schaalbaarheid, stabiliteit, flexibiliteit en de optimalisatie mogelijkheden voor Google.

Magento 2 is de geoptimaliseerde en de uitgebreide opvolger van Magento, met een vernieuwd dashboard. Het ondersteund ook PHP 7, Full Page Cache en Varnish. Dit komt en de snelheid van het laden van de pagina’s ten goede en het beperkt de belasting van de servers.
Door o.a. PHP7 en jQuery, HTML5 en CCS3 te gebruiken kan de gebruiksvriendelijkheid en daardoor de conversiepercentage verhoogd worden.

  • Magento Ideaal voor een e-commerce webshop.
  • Meerdere webshops mogelijk vanuit 1 voorraadbeheer.
  • Bij Magento zijn Cross- en upsell is gemakkelijk te faciliteren.
  • Magento kent geen geografische beperkingen.
  • Uitgebreid aanbod aan plugins voor een e-commerce platform.
  • Als klant van DevXTeam schakel je direct met je eigen projectmanager en software ontwikkelaar(s).

Boek direct een call in met een van onze development experts om erachter te komen hoe wat jouw bedrijf nodig heeft.