Wij zijn DevXTeam, een remote first development agency.

Michael Jordan zegt: “Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships.” (met talent win je het spel, maar met teamwork en intelligentie win je kampioenschappen) Een quote die wij zonder twijfel ter harte nemen. Met de juiste mensen, op maat gemaakte strategieën, gedrevenheid om te overtreffen en vooral met veel plezier leveren wij onderscheidende en hoogwaardige producten en diensten.

Zoals vele verhalen begon ons verhaal ook met een droom. Deepak Ganpat richtte DevXTeam in 2020 op. Zijn missie om development capaciteit en software development projecten laagdrempelig, betaalbaar en toegankelijk te maken voor MKB-bedrijven motiveerde hem. We zijn met een klein team van freelancers gestart en inmiddels gegroeid naar een solide team softwareontwikkelaar in dienst op het kantoor in Houten en in Mumbai (India).

0 +

Senior developers geplaatst

0 +

Uren gewerkt door developers

0 %

Garantie op resultaat

Software is niet uit de moderne wereld weg te denken. Daarom geloven wij dat software development voor iedereen toegankelijk moet zijn. Samen met ons bepalen we hoe onze diensten zo efficiënt mogelijk kan worden ingezet, zodat bedrijven hun potentie maximaal kunnen benutten. Wij leveren hooggekwalificeerde en gecertificeerde medior en senior software developers voor MKB en corporate bedrijven. Wij richten ons op specifieke groeimarkten, waar kansen liggen om te innoveren met alleen de software stacks die future proof zijn.

Wij focussen ons op groei. Anno 2022 zijn wij een nieuwe fase ingegaan. Toine Priem, William Peek en Ralf Westland zijn toegetreden als aandeelhouders om onze missie verder uit te dragen.

Vanuit de Remote first principe, garanderen wij:

Kwaliteiten in elke taal.

Wij kunnen jou en je team helpen om werk gedaan te krijgen in een breed scala van programmeertalen. 

Een aantal van de gezichten achter DevXTeam

Khalid

Team leader

Shafiullah

.NET Developer / MS Azure

Mukul

Sr. MERN Stack Developer

Yakub

Front-end Developer

Divya

Fullstack Developer

Jinal

Front-end Developer

Tanvi

Tanvi

SMM Expert

Raju (1)

Raju

Senior Graphic Designer

Divya

React Developer

Apurva

SEO Expert

Ons Team in Nederland

Ons Team in Nederland

Deepak

Founder & CEO

Toine

Co-Owner

William

Co-Owner

Ralf

Co-Owner & CTO

Danilo

Project Manager

Dylano

Head of Sales

Boek direct een call in met een van onze experts om geheel vrijblijvend een development case te bespreken.