Snel aan de slag
met je nieuwe developer(s)?

Vertrouwd door:

Product en dienst

Met creativiteit, gedrevenheid om te innoveren en te excelleren bieden wij high-end software development services. Samen met jou ontwikkelen wij op maat gemaakte producten en diensten die aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep.

Challenge accepted

Ingewikkelde verzoeken zien wij als een uitdaging. En wij gaan geen uitdaging uit de weg. Jij hebt een verzoek, wij fixen het! Geef je software development uit handen. Jouw focus ligt op de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Wij bouwen en onderhouden al jouw softwareproducten en -diensten.
Op ons kan je vertrouwen!

Perfecte match

Wij leveren gekwalificeerde experts om je huidig development team te versterken. Heb je geen team? Dan zetten wij een geheel nieuw team op. Samen met jou matchen we professionals die over de juiste competenties beschikken om jouw digitale ambities te verwerkelijken.

Software is niet uit de moderne wereld weg te denken. Daarom geloven wij dat software development voor iedereen toegankelijk moet zijn. Samen met ons bepalen we hoe onze diensten zo efficiënt mogelijk kan worden ingezet, zodat bedrijven hun potentie maximaal kunnen benutten. Wij leveren hooggekwalificeerde en gecertificeerde medior en senior software developers voor MKB en corporate bedrijven. Wij richten ons op specifieke groeimarkten, waar kansen liggen om te innoveren met alleen de software stacks die future proof zijn.

Vanuit de Remote first principe, garanderen wij:

Bel ons

+31(0)20-2184320

HQ - Nederland

Hoofdveste 10 3992 DG Houten.

HQ - India

Malad mindspace, Malad west, Mumbai Maharashtra 400064, India.

Alle rechten voorbehouden © 2023 devxteam.com